Proširuje spisak slavnih fanova: Niall Horan i Demi Lovato oduševljeni Billie Eilish!

Billie Eilish iz dana u dan povećava svoju fan armiju, a među njima su i mnoge zvezde od kojih dobija podršku, kao što je Justin Bieber, a spisku slavnih obožavaoca sada su se pridružili Demi Lovato i Niall Horan koji su mladoj zvezdi u usponu pružili javnu podršku putem društvenih mreža! Da sve bude još bolje, Billie je sa samo 17 godina postala najmlađa ženska zvezda ikada koja ima album na britanskoj top listi!

Pevačicin album “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” debituje muzičkim listama, što je bilo dovoljno da privuče pažnju i ostalim zvezdama da ga poslušaju i kažu kako im se dopada ovaj muzički materijal. Niall se tako oglasio na Twitteru rečima: “Upravo slušam novi album Billie Eilish! Ova žena se ne zeza, tako je dobar.”

Deminka je ipak odlučila da se oglasi na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži, Instagramu, odnosno na Instagram pričama gde je istakla da joj se mnogo dopada pesma “Bad Guy”. “Znam da svi postavljaju ovo i to je zato što zaslužuje da svi pričaju o ovome, zato što je je*ena vatra. Veliki fan je ovde,” zaključila je Demi. Billie će imati prilike da nastupi i na ovogodišnjoj Coachelli, gde će biti i Ariana Grande, pa je šansa da se ovde dve zvezde i upoznaju!

Pročitajte još  Sprema se veliki događaj: Ariana Grande, Miley Cyrus i mnogi drugi nastupaju danas na protestu March For Our Lives!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Proširuje spisak slavnih fanova: Niall Horan i Demi Lovato oduševljeni Billie Eilish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.