Billie Eilish: Mrzela sam samoću, konačno mogu da podnesem samu sebe

Izolacija zbog korona virusa morala je da nas nauči važnoj lekciji – da vreme moramo da provodimo sami, ili ako ne sasvim sami, onda bez svakodnevnog viđanja prijatelja i ljudi na koje smo možda i previše navikli. Billie Eilish je u karantinu bila produktivna i smišljala nove pesme, a krajem jula meseca objavila je i novi singlmy future” o kom je pričala za Apple Music.

Billie je pričala kako je važno naučiti provoditi vreme u samoći, o čemu pesma “my future” i govori – njoj je to nekada bio veliki izazov. “Pesma govori o ličnom razvoju. Koliko sam porasla psihički. Godine i godine provela sam oslanjajući se na ljude. Čim nisam imala jednu osobu, odmah bih morala drugu da nađem. Ne pričam nužno o vezama, već da sam mrzela da sam u društvu same sebe. Razvoj u tom smislu mi je bio neophodan, da shvatim da imam sebe kao podršku. Biti sam pomaže da se osećaš moćno i mnogo toga naučiš i u tome nema ničeg lošeg” priča Billie.

Billie kaže da nije skoro uživala toliko kao kad je snimala “my future”: “Proces je bio čisto uživanje. Snimali smo pesmu samo dva dana, to je za nas prebrzo. Kiša je pljuštala, atmosfera je bila fenomenalna. Onda smo snimili moj vokal u Finneasovom podrumu u kući, a to je stvarno potrajalo, meni je uvek teško da odaberem koji zvuk je na kraju najbolji” otkriva Billie o samom procesu.

Pročitajte još  Billie Eilish izvređala 95% svojih fanova: Jadnici ste i fali vam pola mozga ako jedete meso!

Postoji još jedna zanimljivost vezana za Billieine pesme – sve su ispisane malim slovima, bez velikog slova na početku. Pitate se zašto? “Sve moje pesme su do sad imale mala slova, mislim da mi tako izgleda lepše i manje profesionalno, što je meni super. Ali mislim da ću u nekom od sledećih projekata i ja uvesti velika slova, nešto mi se rade regularne stvari” razmišlja ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Billie Eilish: Mrzela sam samoću, konačno mogu da podnesem samu sebe

  1. Famozo, nije vezano uz ovu temu ali šta je bilo s Famoza music chart-ovima? Jesam li propustila neko obavještenje da ih neće biti ili?

    1. Opinion Stage se promenio, sad traže nenormalnu količinu novca da možemo da koristimo njihova glasanja. Tražimo neku zamenu, a trenutno imamo malo vremena. Rešićemo to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.