Šta se desilo sa Shawnom i Camillom?

Prethodnih nedelja Shawna Mendesa i Camilu Cabello nemoguće je videti zajedno, što je naravno odmah pokrenulo glasine o njihovom raskidu! I zaista, par već odavno ne postavlja ni zajedničke fotke, niti imaju javne izlive ljubavi na kakve smo naučili u poslednje vreme.

Shawn je ovih dana uradio tetovažu posvećenu svoj sestri, a sem toga, čini se da je negde izolovan, s obzirom da radi na novoj muzici! Možda je zato njegova želja da malo bude sam i skoncentiran na to! Sa druge strane, Cam je snimila mini koncert za YouTube, a sasvim je moguće da i ona radi na novoj muzici. Camila je imala tu nesreću da nije mogla ni da započne svoju turneju zbog korona virusa, dok je Shawn taman stigao da je završi!

Par je inače poslednji put viđen zajedno još u junu mesecu, kad su bili na Black Lives Matter protestima. Međutim, kako su oni utihnuli, tako su se oboje izgleda vratili svojim karijerama. Da li su njih dvoje raskinuli, teško je reći, jer ovaj karantin već je doprineo tome da se mnoge veze raspadnu, iz prostog razloga što su svi nervozni, a naročito kad provode puno vremena zajedno. Zato, teoretski je moguće da jedan dan oboje izdaju saopštenje kako se to desilo, pogotovu jer u uslovima karantina paparaci baš i ne mogu tako lako da ih saleću.

Pročitajte još  Shawn Mendes otkriva koliko voli da čita i gde bi želeo da ode na odmor!

Sa druge strane, njihove Instagram objave ipak nam sugerišu da se samo radi o tome da su oboje zauzeti svojim novim projektima, a možda je i njima dosadilo da im veza konstantno bude u medijima. Šta god da je pitanju, nadamo se da su njih dvoje dobro i da će nam spremiti puno toga interesantnog! Čitava muzička scena puna je nade da će 2021. godina označiti povratak života u normalu, pa samim tim i povratak velikih koncerata.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.