Billie Eilish sprema specijalan šou sa svojim ocem, radi i na novoj muzici!

Već dva meseca možemo reći da je život stao i ništa se posebno ne dešava, ali to nam samo govori da će muzičari i svi umetnici izaći iz karantina puni ideja, jer sad bar imaju vremena da osmisle mnogo stvari! Billie Eilish je takođe jedna od kreativnih pevačica koja će iz ove situacije izaći sa novim projektima, a ona upravo otkriva i šta trenutno planira, jer je njena turneja, kao i svačija, stopirana i nema nastupa u planu, pa je vreme za neku alternativu!

Naime, Billie je saopštila da će snimati Apple Music šou i to u društvu svog oca Patricka O’Connella! “Moj tata i ja imamo takav odnos da jedno drugom odavno šaljemo muzičke preporuke” otkriva Billie, prenosi Daily Mail. “Tata mi je pokazao neke od mojih omiljenih pesama ikada a i ja sam njemu otkrila pesme koje obožava” priča ona o konceptu šoua, i otkriva da ona i Patrick neće biti jedina pojava u njemu! “Biće šest epizoda i moj plan je da imamo jednu epizodu gde dolazi mama i daje nam neke pesme, a hoću i da mi Finneas donese neke od pesama, tako da, nisam zamenila Finneasa tatom, ne brinite” našalila se Billie.

Billie otkriva da je u društvu Finneasa snimila i novu pesmu kod kuće i da je oduševljena idejom! “Napisali smo je u Finneasovom podrumu, bukvalno. Cela pesma je gotova, što je sjajno, jako mi se dopada, osećam se kao da sam njom rekla sve što sam tad htela. Volela bih da mogu odmah da vam je pevam, ali ne mogu” ispričala je ona.

Pročitajte još  Billie Eilish nastupila uživo, i to naopačke!

Osim što uživa sa svojim psima, porodicom i novim idejama, Billie kaže da se trudi da uživa u ovoj situaciji generalno i ostane pozitivna. “Volim što u ovom trenutku svi mogu da se razvijaju, sami za sebe, da uče, nadam se da niko ne provodi dane razmišljajući o tome kako im neko nedostaje. I meni mnogi nedostaju, ali tako mora da bude sada” smatra ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.