Billie Eilish: Moj najgori dejt u životu!

Billie Eilish ne voli mnogo da priča o ljubavi, ali ovih dana odlučila je da ipak otkrije ponešto! Gostujući u šou Howarda Sterna, ona je govorila o iskustvu koje je imala sa 13 godina, a koje je bilo zastrašujuće! Kako ona kaže, izašla je sa jednim dečkom dan pre Dana zaljubljenih, a on je pokušao da je poljubi.

“Rekao mi je, ‘To nije bilo tako magično kao sam mislio da će biti'”, priča Billie, koju takav komentar nije oduševio! “Taj momak je bio neverovatno bogat, a njegov batler – da bukvalno je imao batlera – on je sve vreme bio uz nas, samo što je bio u drugoj sali.” Ipak to nije bilo ono najgore, jer je on odlučio da ode, pa ju je ostavio samu!”

“Bila sam ostavljena. Niko mi nije rekao da će oni samo da odu. U tom momentu mi prilazi beba i smeje mi se. Nasmejem se i ja njoj, a ona počinje da plače i vrišti. Onda sam samo otišla kući i plakala. Eto, to vam je bio moj dejt. Ali, taj tip je danas svakako jako ružan”, završava ona svoju priču.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish izvređala 95% svojih fanova: Jadnici ste i fali vam pola mozga ako jedete meso!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.