Frankie Grande najavljuje novu saradnju sa Arianom!

Porodica Grande ima veoma talentovane članove, a osim Ariane koja je trenutno jedna od najpopularnijih pevačica na svetu zahvaljujući brojnim studijskim albumima i poprilično uspešnom godinom koju ima iza sebe, tu je i njen polubrat Frankie Grande sa kojim je imala više prilika da sarađuje na projektima, a izgleda da ni sada slučaj nije drugačiji, jer sudeći po svemu stiže nova saradnja!

Frankie je nedavno objavio novi singl “I Got Me” – baladu koja na poprilično suptilan način uključuje i njegovu sestricu Ari. Frankie je na svom Instagram profilu objavio i novu porodičnu fotografijom kojom aludira da se nešto sprema za budućnost, samo zavisi od uslova koji će im se tada namestiti. “Mi smo porodica i radimo stvari zajedno sve vreme. To jednostavno mora da bude dobro,” prokomentarisao je on za Entertainment Tonight. “Ja sam za nijansu više roker, pa ko zna. Ako se pogodi tajming… Mislim da će se to desiti, zato što mi želimo da kažemo nešto, znate? Ne želim da mislite da je reč samo o pesmi. Mislim to treba da ima svrhu, ali videćemo,” dodao je on.

Ovo ne bi bila njihova prva saradnja, jer su oni već imali prilike da sarađuju u decembru 2018. godine na obradi “Seasons of Love” za mjuzikl “Rent” na Brodveju. “Počastvovan sam što sam radio na ovom neverovatnom projektu sa mojim najboljim prijatejima na svetu, uključujući i moju neverovatnu sestru,” napisao je Frankie zahvaljujući Ari na vokalnoj produkciji i učestvovanju u snimanju. “Srećan sam što sam imao priliku da pevam na jednoj od tvojih omiljenih pesama sa Brodveja za tvoju omiljenu predstavu sa Brodveja,” dodao je Frankie. “‘Seasons of Love’ je bio naš prvi duet. Bilo je lepo. Pa, da li će se nešto slično desiti u budućnosti, siguran sam da hoće,” zaključio je mudro on.

Pročitajte još  Famoza music chart #40 - glasajte za sve svoje omiljene pesme jednom dnevno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Frankie Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.