Nemate maturu ove godine? Billie Eilish vam peva besplatno!

Nažalost, nekima od nas je korona virus uzeo poslednje momente sa generacijom iz škole, pa samim tim i matursko veče. Svi, a pogotovo srednjoškolci, bili su jako razočarani time što neće moći da obeleže kraj školovanja kako dolikuje, ali se glumac John Krasinski dosetio genijalne ideje da napravi online maturu za sve koji žele da makar na neki način obeleže to veče.

Ono što obično matursko veče ne može da pruži baš svima je prilika da na njemu slušaju jednu jedinu Billie Eilish, kao i Jonas Brothers! Krasinski i njegov kolega iz serije “The Office”,  Rainn Wilson, imali su kratak razgovor u programu, a nakon kratkog pojavljivanja Chance The Rapper-a, Billie i njen brat Finneas pozvani su u emisiju iz svojih domova, da bi nakon toga nastupili sa pesmom “bad guy”. Billie i Finneas služili su se svojim telefonima sa nasnimljenim zvukovima, ali nastup je sve u svemu bio sasvim okej s obzirom na okolnosti.

Nakon njih pojavili su se i Jonas Brothers, koji su nastupili sa svojom pesmom “Sucker”. Dok je cela “matura” trajala, Krasinski je ritvitovao objave u kojima maturanti slave za Zoomu zajedno, ili plešu uz Billie ili Jonas Brothers. “Kad ste pomislili da nemate maturu, a majka i otac, brat i sestra svi kažu: ‘Oh, sećam se svoje mature’ “, rekao je Krasinski “sada im morate reći: ‘Oh, stvarno? Da li je Billie Eilish pevala na vašoj maturi? Da li su Jonas Brothers pevala kod vas na maturi? Da li je Chance The Rapper upao na vašu maturu? A je li Rainn Vilson upropastio vašu maturu?’ ” našalio se na kraju. Ono što je interesantno je da su Jonas Brothers priznali da nikad pre nisu bili na maturi, a Billie je nije imala jer je bila školovana kod kuće.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #194 – Glasajte za pet omiljenih pesama!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.