Zvezda Big Time Rusha: Svi su spremni za okupljanje!

feat-big-time-rush-glickman-interview

Nada da će se Big Time Rush ekipa okupiti jednog dana i dalje tinja a nju sad pojačava glumac iz serije, Stephen Kramer Glickman (Gustavo Rocque) koji kaže da svi žele povratak!

“Ja bih voleo da se okupimo svi zajedno za fanove”, kaže on. “Mislim da bi to bilo sjajno”. On ipak napominje da je to želja i momaka koji čine BTR. “I dalje se redovno čujem sa Kendallom, Loganom, Carlosom i Jamesom. Pričao sam sa svima iz ekipe i svi žele okupljanje. Mislim da je sad samo pitanje da televizija pristane na to”.

Glickman ima ideju i za novi BTR film. “Prošlo je već neko vreme i svi rade nešto svoje. Carlos možda vodi neku veliku naftnu kompaniju, Logan je naučnik na univerzitetu a Kendall želi da okupi bend a James živi negde na brodu na okeanu. Nešto tako ludo. Onda film počinje sa njim i njegovom željom da se svi okupe. Mislim da tema filma treba da bude okupljanje benda. Voleo bih da to bude tako!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza intervju: James Maslow odgovara na skoro 30 pitanja fandoma iz Srbije, Hrvatske i BiH!

10 thoughts on “Zvezda Big Time Rusha: Svi su spremni za okupljanje!

  1. aaa Too jedva ceakm da se vrate ja jesam tinista ali skros mali ali sam rusher najveciiiiiiiiiii.Ako se vrate idem na njihov koncert ako dodou u Srbiju

  2. jeeejj Daj boze da se vrate.Ideja za film je odlicna!!Ako dodju u Srbiju ili Makedoniju idem na koncert!!!! 🙂 <333

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.