Koliko se samo sa vole: Novo mini okupljanje Big Time Rush ekipe!

Big Time Rush ekipa nema nameru da se okupi u skorije vreme s obzirom da svi momci rade na svojim solo projektima ali njihovi odnosi bolji su nego ikad! Jamesa Maslowa tako nije mrzelo da pređe nekoliko hiljada kilometara i dođe na useljenje Carlosa PenaVege!

Doduše, Carlos i njegova porodica preselili su se na Havaje pa pretpostavljamo da je Jamesu to bila dodatna motivacija da ih što pre vidi! Carlos je prvi objavio fotkicu svog druga iz benda i to u društvu svog sina, Oceana PenaVege! “Mnogo ljubavi za ujka Jamesa što je došao da nas poseti!! Ne mogud a verujem da si ti bio prvi koji je video novo kuću! Srećan povratak kući! Ocean jedva čeka da se vratiš i naučiš nas obojicu da surfujemo!!”, napisao je on.

James dakle nije dugo ostao a razlog je rad na solo karijeri koja mu je tek u uzletu. Okupljanje benda nije tako blizu ali dokle god se momci ovako dobro slažu, nada će postojati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Carlos PenaVega

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kendall Schmidt: Ne igram Pokemon Go ali čuvam svinje!

3 thoughts on “Koliko se samo sa vole: Novo mini okupljanje Big Time Rush ekipe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.