Biebs tuguje: Izgubio velikog prijatelja u napadu u Parizu!

justin-bieber-2015-nickelodeon-halo-awards5

Manji deo naših Beliebera čak je i javno isticao da im nije žao žrtava u napadu koji je u petak zadesio Pariz ali možda će ih danas biti stid zbog toga kad znaju da je Biebs izgubio svog važnog prijatelja ali i čoveka koji mu je mnogo pomogao da postane jedna od najvećih zvezda na planeti.

Tokom šokantnih dešavanja poginuo je jedan od direktora izdavačke kuće Universal Music, Thomas Ayad a koliko je Biebsa to potreslo, najbolje govori to što je on svoj bol podelio sa čitavim svetom. Biebs je tako na svom Tviteru napisao: “I dalje mislim na Pariz i na mog prijatelja Thomasa kojeg smo izgubili u tragediji. Bio je deo mog tima i želeo bih da sam imao više vremena da mu se zahvalim. Nemojte zaboraviti da kažete ljudima koliko ih cenite dok su oni još sa vama. Tomasu hvala zbog svega što je učinio za mene. Cenio sam te i nedostajaćeš mi. Moje misli i molitve idu tebi i tvojoj porodici.”

U napadu u petak stradalo je mnogo ljudi svih nacija a svoju tugu izrazile su sve naše omiljene zvezde među kojima su i Biebs, Sel, Demi, Ari, Martina, Lodovica, One Direction, Taylor Swift i mnogi, mnogi drugi.

Pročitajte još  Selena došla na crkvenu konferenciju, znala da je Biebs tamo!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Biebs tuguje: Izgubio velikog prijatelja u napadu u Parizu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.