A rekao je da to neće uraditi: Biebs istetovirao lice!

13183298_481891292006696_805376837_n

Justin Bieber verovatno ni sam nije siguran koliko tetovaža ima na sebi ali sad je načinio drastičan korak pa je u svom omiljenom tattoo salonu u Njujorku istotevirao i svoje lepo lice!

Biebs je u društvu misteriozne plavuše i prijatelja posetio lokal koji je bio otvoren samo za njega a kako je i dalje veoma posvećen hrišćanin, njemu je istetoviran maleni krst u ćošku levog oka. Kako prenosi Us Weekly, i Biebsov prijatelj Joe Termini načinio je istu tetovažu. Nakon toga, on je nastavio provod u gradu iako mu je taj deo lica bio natečen i pocrveneo.

Fandom reaguje vrlo različito na ovo a mnogo je onih koji misle da mu ovakva stvar nije trebala. Zapravo, Biebs je pre samo par meseci u intervjuu za GQ rekao kako mu ovakva stvar ne pada na pamet, makar ne u narednih 20-30 godina. “Možda kad ostarim, baš ostarim, kad budem imao 40 i neku ili 50 i neku. Možda jednu malu iznad obrve.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  • Justin Bieber • Balkan •

3 thoughts on “A rekao je da to neće uraditi: Biebs istetovirao lice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.