Rihanna o Beyonce: Baš me briga što ona ima više Grammy nominacija!

Mediji se već jako dugo trude da nekako posvađaju Rihannu i Beyonce pa je samo jedan RiRin lajk bio dovoljan da se ponovo pokrene ta priča, a nakon objave Grammy nominacija.

Neko iz njenog fandoma čestitao joj je na osam nominacija ali je i konstatovao da ona nije dobila i one za pesmu godine i album godine samo da slučajno ne bi bila ispred Beyonce koja je stala na devet. RiRi je to lajkovala pa je odmah krenula priča da je ovo dokaz kako su njeni odnosi sa Beyonce i dalje loše.

Međutim, Rihanna se kasnije oglasila rekavši da zapravo nije ni dobro pročitala tekst pre nego što ga je lajkovala i je bila u čudu kad je videla da je to započelo svađu po internetu! “Ja u stvari nisam ni pročitala komentar – svidela mi se slika, lajkovala sam i otišla dalje”, kaže ona. “Volela bih da ne pričamo o ovome i da gledamo malo širu sliku! Nije potrebno da nas teraju u sukob. Trebalo bi nas obe slaviti a Grammy akademija slaže se sa tim!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Rihanna

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preuzmite ga odmah: Rihanna izbacila novi album, deli ga besplatno!

One thought on “Rihanna o Beyonce: Baš me briga što ona ima više Grammy nominacija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.