“Jako ju je povredio, još je zaljubljena u njega”: Bella Hadid se teško miri što je The Weeknd u vezi sa Sel!

The Weeknd i Bella Hadid rastali su se u novembru a iako je ta odluka bila predstavljena kao obostrana, mediji danas prenose da se Bella nadala kako će njih dvoje ponovo biti zajedno pa je jako razočarana što joj je on tako brzo našao zamenu.

Sel i The Weeknd smuvali su se samo mesec dana nakon što se on razišao sa Bellom pa manekenka to doživljava kao uvredu. “Ona ga još nije prebolela. Zaljubljena je u njega”, piše E! News. “U dobrim su odnosima ali je ona ogorčena što je započeo romansu sa Selenom. Nimalo joj ne prija sve što se priča o njima ovih dana.” 23. novembar 2013.

“Njoj je sad jako teško kad vidi kako ga Selena grli. Ona oseća da još postoji neka veza između njih dvoje”, priča jedan izvor. Bella je definitivno povređena s obzirom da je prestala da prati Sel na društvenim mrežama samo par sati nakon slike Sel i njenog novog dečka dospele u javnost. Sa druge strane, mediji pišu kako su njih dvoje na početku i da pokušavaju da shvate da li su zaista jedno za drugo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Hadid

Danas 14. januara na famoza.net možete osvojiti jedan “Four” album One Directiona. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za 1D između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “1D CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija álbum! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Nagrade možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ispitujemo trač: Šta se zapravo dešava između Selene i Brada Pitta?!

One thought on ““Jako ju je povredio, još je zaljubljena u njega”: Bella Hadid se teško miri što je The Weeknd u vezi sa Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.