ATEEZ predstavlja posebnu verziju spota za „HALA HALA“!

Mladi K-pop bend u usponu ATEEZ promoviše svoj album „Treasure Pt. 2: Zero To One“ na kom je prva pesma upravo „HALA HALA“ koja je sada dobila verziju spota u kojoj nema posebne radnje već se momci bave konkretno performansom ove numere, a znate da kada je u pitanju K-pop, i performans biva uzbudljiv kao običan spot jer obiluje sjajnim koreografijama!

Pesma „HALA HALA“ (što je skraćenica od ’Hearts Awakened, Live Alive’) ima jako uzbudljiv ritam i u ovom spotu ATEEZ prati taj ritam intenzivnom koreografijom i kostimima pod kojim se lica momaka jedva vide! Pesma je inače prva po redu na albumu „Treasure Pt. 2: Zero To One“ i čini se da će biti veliki hit, a mi trenutno radimo na tome da ovaj bend možda vidite i u našem regionu na turneji!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  ATEEZ najavili datume evropske turneje, ako se ona može nazvati tako

2 thoughts on “ATEEZ predstavlja posebnu verziju spota za „HALA HALA“!

  1. Ritam je zarazan a koreografija je brutalna morala sam da vracam nekoliko puta da bih videla detalje.Svaka cast

  2. Ritam je mnogo zarazan koreografija brutalna morala sam nekoliko puta da vracam u nazad da bih videla detaje.Svaka cast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.