“Nadamo se da ćete svi doći, biće neverovatno”: Marcus i Martinus vam šalju novi poziv da dođete na njihov koncert u Beogradu! (video)

Najveći teen koncert u ovoj dekadi je već jako blizu s obzirom da Marcus i Martinus 25. marta nastupaju u Beogradu a koliko im je stalo, momci su pokazali novim videom u kome izražavaju nadu da dolazite i obećavaju da nas očekuje spektakl!

“Ćao Beograde! Tako smo uzbuđeni što dolazimo u vaš grad, biće neverovatno. Da, koncert će biti jako zabavan i nadamo se da ćete svi doći. Vidimo se”, kažu oni u novom videu. Mi se nadamo da će naši MMeri biti na visini zadatka i da će Marcusa i Martinusa dočekati Hala Sportova!

Karte za koncert u Beogradu možete kupiti ovde a narednih dana očekujte još lepih iznenađenja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on ““Nadamo se da ćete svi doći, biće neverovatno”: Marcus i Martinus vam šalju novi poziv da dođete na njihov koncert u Beogradu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.