„Umorna sam od svog glasa“: Ariana Grande obećava da će uskoro napraviti malu pauzu!

Ariana Grande je ove nedelje doživela uspeh kakav su pre nje doživeli samo Beatlesi, odnosno jedan od najčuvenijih bendova na svetu, tako da je Ari sasvim iznenadno pozvana u Late Late Show sa Jamesom Cordenom da ovaj veliki uspeh prokomentariše i eventualno ispriča još nešto o svom životu u ovom trenutku!

Naime, Ari je postigla rekord sa čak tri pesme sa albuma „Thank U, Next“ i pevačica drži čak tri prva mesta na Billboard Hot 100 listi a to je nešto što nikome nije pošlo za rukom već pola veka! Ari je na sve ovo rekla Jamesu Cordenu da je jako uzbuđena i da nije verovala da je ovo istina! „Kada sam se probudila mislila sam da je ovo šala. Bila sam sigurna da je u pitanju edit koji su moji divni ludi fanovi napravili. Onda sam shvatila da je istina, ovo je ludo, napraviću pauzu uskoro, obećavam“ kaže Ari jer smatra da se „smučila“ javnosti a i kaže da se njoj samoj smučio njen glas!

Ari kaže i da je njen privatan život „nepostojeći“ i da joj se svidela ideja da izađe iz dnevne rutine tako što će gostovati kod Jamesa Cordena! „Iskreno bila sam jako uzbuđena što si me pozvao danas jer nemam ništa da radim osim pevanja i vežbanja. Privatan život i dalje nemam“ našalila se Ari. Pogledajte video!

Pročitajte još  Lora nam otkriva: Sel, Ari, Katy i Jus su najbolji, želim da upoznam Taylor Swift!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “„Umorna sam od svog glasa“: Ariana Grande obećava da će uskoro napraviti malu pauzu!

  1. Da li će u skorije vreme u Famoza CD SHOP biti Thank u next?Ako je odgovor da kada mogu da očekujem!😊

  2. Trebala bi,prica se da je zapocela svoj 6. Album.3 albuma za 12 meseci! To bi stvarno bilo previse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.