Astrologija kaže: Justin i Selena su savršen par!

Mnogi ljudi kažu da ne veruju u astrologiju, pri čemu verovatno misle da ih horoskopski znak ne određuje, ali odmah promene svoje mišljenje kada vide svoju kompletnu natalnu kartu u kojoj ima više od horoskopskog znaka i koja, da se ne lažemo, zapravo otkriva mnogo toga o nama. Sudeći po zvezdama, Justinov idealan partner ipak nije Hailey, već Selena!

Naime, već ako posmatramo njihove horoskopske znakove, vidimo privlačnost na prvi pogled – Justin je Riba, a Selena Rak, i ta dva znaka su izuzetno kompatibilna, jer su oboje vodeni po elementu. Vodeni znakovi su poznati kao najemotivniji ljudi, i dok je Rak kardinalni znak koji želi da voli i spreman je da da 100% sebe, Ribe spadaju u promenljive znakove, pa je Jus iako jako emotivan, u isto vreme u svojim osećanjima malo nesigurniji od Selene.

Rak je takođe pod vladavinom Meseca, koji je zadužen za naš unutašnji svet i emocije, a Ribama vlada tajanstvena planeta Neptun, koja je Mesecu slična jer se bavi našim najdubljim tajnama i intuicijom i snovima, tako da je Justinova povezanost sa Selenom i duhovna, tako da će njih dvoje nekako uvek naći put jedno do drugog.

Kada su u pitanju Hailey i Justin, Hailey je Strelac, takođe promenljivi znak, međutim, Strelac je kao avanturista mnogo „luđe“ prirode od mirne Ribe, a ova dva znaka mogu sjajno da se zabave zajedno, ali se teško skrase. Seleni i Justinu se, doduše, dogodilo isto i oni nisu uspeli da se skrase jer kad se ova dva vodena znaka, već dovoljno preosetljiva, nađu u problemima, često dođe do burnih krajeva i raskida kao što se to događalo njima – sada je svakako kasno da se priča o tome jer je Jus oženjen.

Pročitajte još  Famoza preporuka dana: Dva Jusova albuma u posebnom pakovanju za 949 dinara!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.