Astrologija kaže: Justin i Selena su savršen par!

Mnogi ljudi kažu da ne veruju u astrologiju, pri čemu verovatno misle da ih horoskopski znak ne određuje, ali odmah promene svoje mišljenje kada vide svoju kompletnu natalnu kartu u kojoj ima više od horoskopskog znaka i koja, da se ne lažemo, zapravo otkriva mnogo toga o nama. Sudeći po zvezdama, Justinov idealan partner ipak nije Hailey, već Selena!

Naime, već ako posmatramo njihove horoskopske znakove, vidimo privlačnost na prvi pogled – Justin je Riba, a Selena Rak, i ta dva znaka su izuzetno kompatibilna, jer su oboje vodeni po elementu. Vodeni znakovi su poznati kao najemotivniji ljudi, i dok je Rak kardinalni znak koji želi da voli i spreman je da da 100% sebe, Ribe spadaju u promenljive znakove, pa je Jus iako jako emotivan, u isto vreme u svojim osećanjima malo nesigurniji od Selene.

Rak je takođe pod vladavinom Meseca, koji je zadužen za naš unutašnji svet i emocije, a Ribama vlada tajanstvena planeta Neptun, koja je Mesecu slična jer se bavi našim najdubljim tajnama i intuicijom i snovima, tako da je Justinova povezanost sa Selenom i duhovna, tako da će njih dvoje nekako uvek naći put jedno do drugog.

Kada su u pitanju Hailey i Justin, Hailey je Strelac, takođe promenljivi znak, međutim, Strelac je kao avanturista mnogo „luđe“ prirode od mirne Ribe, a ova dva znaka mogu sjajno da se zabave zajedno, ali se teško skrase. Seleni i Justinu se, doduše, dogodilo isto i oni nisu uspeli da se skrase jer kad se ova dva vodena znaka, već dovoljno preosetljiva, nađu u problemima, često dođe do burnih krajeva i raskida kao što se to događalo njima – sada je svakako kasno da se priča o tome jer je Jus oženjen.

Pročitajte još  Težak dan za Justina Biebera: Udario paparaca, optužen da je ostavio desetine porodica da gladuju! (video)

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.