„Njemu je teško ali poštuje njenu odluku“: Selena Gomez i Justin Bieber se od raskida uopšte nisu čuli?

Sudeći po novim izjavama insajdera, Selena Gomez i Justin Bieber su na ozbiljnoj pauzi – toliko ozbiljnoj da se Jus ne usuđuje da je uopšte pozove ili joj napiše makar jednu poruku!

To bi značilo da Jus i Sel ne razmenjuju poruke već nedeljama, što plaši fanove „Jelene“ jer su se nadali da ovaj par makar povremeno komunicira. Ono što je još gore za „Jelenu“ jeste njihovo ponašanje otkad su razdvojeni – svuda su izgledali izuzetno srećno i zadovoljno dok se provode sa prijateljima i porodicom. „Justin nije pričao sa Sel od dana kada su se rastali, ali ne zato što ne želi. Njemu je ovo izuzetno teško i počinje da ludi, ali poštuje njene odluke i daje joj prostora“ otkriva izvor.

„Justin stalno nailazi na stvari za koje zna da bi voleo da ih podeli sa Selenom, ali uspeva da se suzdrži. Sada se Jus bori da sa prijateljima provodi što više vremena ne bi li bio stalno zauzet i okupiran, ali duboko u sebi muči ga Selena i jako mu nedostaje“ nastavlja izvor. Poznato je i da je Justin mnogo više brinuo o sebi i svojim navikama tokom veze sa Sel pa ga i to dodatno uništava – nadamo se da ovo dvoje znaju šta rade i da ne uzimaju svoju vezu zdravo za gotovo.

Pročitajte još  Jana nam šalje kviz o svom heroju, Justinu Bieberu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

3 thoughts on “„Njemu je teško ali poštuje njenu odluku“: Selena Gomez i Justin Bieber se od raskida uopšte nisu čuli?

  1. Stvarno već mi je dosta toga!! Ili nek prekinu ili nek budu više u toj vezi. Dosadno mi je što se tako ove dvije stvari mijenjaju sve češće i češće

  2. Ja mislim da ni oni ne znaju sta hoce.Kakogod ja se nadam da ce opet biti zajedno 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.