Podeljena mišljenja: Ariana Grande proglašena za gej ikonu generacije!

Ariana Grande godinama se zalaže za ravnopravnost svih ljudi bez obzira na njihov pol ili orijentaciju pa ju je zbog toga i Billboard proglasio za gej ikonu, odnosno velikog borca za prava ove populacije. Međutim, ne prihvataju svi to naročito dobro!

Billboard je naveo osam razloga zbog čega smatraju da Ariana zaslužuje tu titulu, od tekstova njenih pesama pa do podrške njenom polubratu Frankieju koji je gej kao i nastupima na raznim gej manifestacijama. Međutim, sad upravo iz gej zajednice dolazi hejt na račun Ari i tvrdnja da ona ne može da dobije takav status jer nije gej! Komentari poput “Mnogo je volim ali pošto nije gej, ne može da bude gej ikona” prilično su uvredljivi.

Ipak, Ari se puno ne osvrće na to niti sebi deli titule. Njena ideja je da svet postane bolje mesto, odnosno da naučimo da prihvatamo razlike koje postoje između nas a koje ne ugrožavaju bilo koga.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koliko ljubavi: Ari Grande iznenadila fandom! (video)

7 thoughts on “Podeljena mišljenja: Ariana Grande proglašena za gej ikonu generacije!

  1. Pa ona nikome nece da sudi,takve ih je bog stvorio,i to je dobro,ne kontam zasto hejt,nama je ljubomoran/na sto on nije je dobio ili ona!!! 🙂

  2. Ovo nije u redu. Mozda bi bilo shvatljivo da joj je on brat ali on joj je polubrat, nemaju istu krv. To sto ga podrzava ne mora znaciti da voli gejeve i da zbog toga mora biti gej ikona, to znaci da voli svog polubrata i da ce ga podrzati u svemu samo da bi bio sretan, sjecate se kad je otac od Kyle i Kendall htio da postane zensko one i njihove polusestre su ga podrzale kako bi bio sretan, ovo se nije dobro zavrsilo ali nema veze. Ari zeli da on bude sretan i Bilboard treba shvatiti da bi ona trebala biti ikona srece i dobro takodje i Sel i Tini

  3. U zadnje vrijeme samo dobiva neke nagrade,cestitam joj!
    Prvakinja,kraljica mojaa❤❤❤??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.