Ariana Grande: Nisam ni razmišljala o tome da otkažem turneju, Arianatori su me naterali da nastavim!

Stravičan napad na koncertu Ariane Grande 22. maja ove godine u Mančesteru kad su 22 osobe izgubile život a povređeno je još 250 ostavio je jak utisak na pevačicu koja nekoliko dana nakon toga nije uopšte viđana u javnosti. Ipak, Ari kaže da je i tad bila odlučna u nameru da prekid turneje ne dolazi u obzir.

“Ne mislim da sam ikad prošla kroz nešto toliko traumatično”, ističe ona. “Otkazivanje i odlazaka kući nisu bili opcija. Poruka šoua je bila previše važna. Za sve koji su uključeni ovo je postalo više od šoua. Jako smo zahvalni zbog prilike da ga stvaramo.” Ari dodaje i da ništa ne bi bilo moguće bez fandoma koji je odbio da bude u strahu. “Oni su moja inspiracija sve vreme na turneji, zbog njih sam nastavila. Ne mogu ovo da radim bez njihove ljubavi i motivacije ili inspiracije.”

Posle svega, Ari kaže da joj je jasno koliko je važno da se ne svađamo oko gluposti već podržavamo jedni druge. “Moramo čuvati leđa jedni drugima”, objašnjava ona. “Kad čujete ili vidite nešto što je ružno, recite nešto i budite tu jedni za druge. Mržnja je problem, strašan problem. Moramo biti kao sestre, moramo uzdizati jedna drugu umesto da izbacujem kandže.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ariana Grande na meti, optužena da je ukrala jedan od svojih najvećih hitova!

2 thoughts on “Ariana Grande: Nisam ni razmišljala o tome da otkažem turneju, Arianatori su me naterali da nastavim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.