Ovo su sve kuće Ariane Grande!

Ariana Grande tokom godina konstantno kupuje nove kuće, pa se pitamo da li i arianatori znaju gde sve ona živi i gde je živela! Ari je i prošle godine proširila svoj imetak, a to što joj se dečko, Dalton Gomez, bavi prodajom nekretnina, verovatno će je samo motivisati da nastavi da kupuje kuće! Zato, evo šta sve ona trenutno poseduje, odnosno u kojim kućama provodi deo svog vremena!

Ali, počnimo sa kućama u kojima je ona živela! Tokom početka karijere, Ari je moral da se zadovolji iznajmljivanjem kuća, jer su one bile preskupe za njen budžet! Ona je tako godinama bila podstanar, živevši u vili na Beverli Hilsu. Ovo mesto izgrađeno je 2015. godine, ima čak pet spavaćih soba, veliku kuhinju i podosta prostora.

Ari je iznamljivala još jednu kuću, gde je živela sa svojom mamom Joan. Iako je i ovo mesto samo iznamljivala, njoj se ono toliko dopalo da je u njega instalirala i muzički studio! Ova kuća trenutno je na prodaju za čitavih devet miliona dolara!

Ari je sa mamom živela i u ovoj vili u Toluka Lejku, Kalifornija. Ovo mesto ima bukvalno sve, uključujući sedam kamina, kućni bioskop kao i teretanu. Tu su i ogromne zelene površine, pa ne čudi i cena od 6,5 miliona dolara. Ari međutim nikad nije kupila ni ovu kuću već ju je samo iznajmljivala.

Ari je u februaru ove godine kupila prostran posed u Los Anđelesu za 8,9 miliona dolara, a na njemu se nalazi kuća koja obuhvata bazen i prelep pogled! Ipak, ovde ima još mnogo slobodnog prostora, pa Realtor pretpostavlja kako bi ona tu mogla izgradi prostorije za rad, što uključuje i muzički studio.

Ari takođe poseduje i veliku kuću koju je prošle godine platila 13,7 miliona, a koja se takođe nalazi u Los Anđelesu. Može se reći da je ona fantastično prošla, jer je početna cena bila ludačkih 25,5 miliona dolara! Ovo mesto poseduje sve što se može poželeti, a tu je naravno i bazen kao i prelep pogled na grad.

Ari ima i vilu u Montesitu gde su joj komšinice Katy Perry, Oprah Winfrey ali i Meghan Marke odnosno Princ Harry. Ovaj dom ona je platila 6,7 miliona dolaram a najveća prednost mu je tona zelenila i činjenica da paparaci teško mogu da joj priđu!

Na kraju, spomenimo Arinu kuću u kojoj je živela kao devojčica, a koja se nalazi na Floridi, odnosno u Boka Ratonu. Ovo je izuzetno lepo mesto koje uključuje saunu, teretanu, bazen kao i letnju kuhinju i bar. Tu je čak i muzički studio koji je Ari sagradila! Ova kuća poslednji put je prodata 2015. godine, za skromnih 2,4 miliona dolara!

Pročitajte još  Famoza music chart #176 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.