Ariana Grande pretvorila svoju kuću u ukleti hotel!

Onako sićušna i slatka, Ariana Grande deluje kao biće koje ni mrava ne bi zgazilo, ali svaki Arianator zna koliko ona voli horore – toliko da su joj deca bežala sa rođendana ili su bila previše preplašena da bi uopšte i došla! Sad kad je Ari odrasla, samo je stvari podigla na još viši nivo!

Ari je svoju kuću pretvorila u ukleti hotel slaveći Halloween proteklog vikenda, pa su svuda bili razbacani skeleti, kosturske glave i drugi tipični elementi iz horor filmova. Ari je angažovala čitav tim ljudi kako bi postigla željeni rezultat, ali je bila i izuzetno zadovoljna rezultatima! “Hvala vam što ste moje jezive i uvrnute snove pretvorili u stvarnost”, rekla je ona između ostalog. Ari kao Ari, nosila je nešto u svojoj omiljenoj boji lavande (primećujete li i da mi uvod u svaku vest o Ari bojimo to bojom?), ali i sad već dobro poznatu masku inspirisanu jednom epizodom serije “Zona sumraka”.

Na zabavi je naravno bilo slavnih gostiju, poput Nicki Minaj, Demi Lovato ili Lizzo, čiju je pesmu Ari nedavno remiksovala. Za Ari ovo su dani opuštanja posle više nego naporne godine u kojoj je bila na svetskoj turneji i podarila nam tonu hitova, ali i novi album!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Vrlo je jednostavno: Evo kako možete negovati svoju kožu kao Ariana Grande!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ariana Grande pretvorila svoju kuću u ukleti hotel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.