Ari Grande ponovo odgovara na pitanja fandoma: Snimila sam već tri spota!

Ariana Grande je ovih dana vrlo raspoložena da odgovara na pitanja fandoma na Twitteru, pa smo i sinoć mogli da saznamo neke vrlo interesantne informacije o njenoj novoj muzici!

Jedna devojka po imenu Daisy ju je upitala koliko je spotova za album “Sweetener” snimila do sad, a Ari je objasnila, “Tri, uključujući tu i ‘No Tears Left to Cry” i još neke druge stvari.” Kako informacije govore, te dve pesme su “The Light Is Coming” i “God is a Woman”. Ari je otkrila i koju pesmu je prvo snimila! “U pitanju je ‘Sweetener’ koji sam uradila negde toko 2016. godine (možda početkom jula?).

Interesantno, jedna devojka joj je samouvereno rekla da je “provalila” kako će izgledati naslovnica albuma, tj. da veruje da se njegova slika vidi u spotu za “No Tears Left To Cry”, a Ari joj je odgovorila, “To je baš blizu! Jedva čekam da ga vidite!” Samo još malo strpljenja dakle 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sudar titana: Ariana Grande ugostila Jungooka iz BTS-a!

3 thoughts on “Ari Grande ponovo odgovara na pitanja fandoma: Snimila sam već tri spota!

  1. Jedva čekam novi album!! Ako će ga igdje ovdje imati na prodaji (očekivanja su mala) kupit ću ga obavezno

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.