Šansa za nas? Ariana Grande i BLACKPINK pevaju na festivalima ove godine!

Šansa za nas? Ariana Grande i BLACKPINK pevaju na festivalima ove godine!

Ariana Grande donela je vrlo zanimljivu odluku da osim nastupa na turneji odvoji vreme i za posetu muzičkim festivalima ove godine, pa je tako već najavila da će biti glavna zvezda čuvene Koačele koja se održava sredinom aprila. Sem toga, uz nju će publika moći da vidi i brojne druge zvezde, među kojima je i trenutno najveća ženska k-pop grupa na svetu, BLACKPINK.

Koačela je vrlo neobičan festival, jer se odvija tokom dva vikenda (od petka do nedelje), a još neobičnije, program je oba puta identičan! To znači da ako recimo dođete da slušate Ari 14. aprila, 21. aprila ona će opet biti na istom mestu i imati praktično identičan nastup! Isto naravno važi i za sve druge zvezde, poput spomenutih BLACKPINK, zatim Billie Eilish, Solange, Diploa, J Balvina, Zedda i mnogih drugih.

Znači li ovo da bi Ari ili BLACKPINK mogle da nastupe recimo na našem najvećem regionalnom festivalu, Exitu? Teoretski da, ali novac koji Ariana traži verovatno je veći nego što vrede svi drugi izvođači koji dolaze – zajedno! Naravno, za organizatore Koačele to nije problem, pogotovu jer oni karte za tri dana prodaju za po nas neverovatnoj ceni od čak 429 dolara, a one svake godine planu za par dana!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana Grande otkriva zašto na omotu „Thank U, Next“ albuma nosi crni karmin!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Šansa za nas? Ariana Grande i BLACKPINK pevaju na festivalima ove godine!

  1. Famozo,hoćete li poslati poziv Ariani?Mislim da uprkos ceni bi Ariana nspravila pravi spektakl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.