Ari će sačekati: BTS izabrali Justina Biebera za duet!

Otkako su BTS i Ariana Grande postali deo iste muzičke kuće, mnogi su očekivali da nas očekuje i njihovo muzička saradnja. Međutim, Justin Bieber je ipak bio brži od nje! Tako barem tvrdi prilično pouzdani Page Six. Po njihovim rečima, radi se o potpuno novoj pesmi koja dakle nije nikakav remiks, a čini se da bi ona mogla da se nađe na Biebsovom albumu!

Kako ističe dobro upućeni izvor, ovo će zvanično biti Jusova pesma. “Sve se radi lagano, kako bi sve bilo urađeno kako treba”, priča ovaj izvor i dodaje da bi se ona mogla naći na deluks verziji aktuelnog Biebsovog albuma “Justice”. Na ovaj način, on bi se mnogo duže zadržao na listi. Naravno, i ovaj medij ističe da do ove saradnje ne dolazi slučajno, odnosno da je ona plod toga što je i Justin u istoj kući gde su BTS.

Ovo naravno ne znači da je njihova saradnja u prošlosti bila nemoguća. Kao što znamo, k-pop zvezde već su radile dosta dueta sa zvezdama iz Amerike, a među njima je odavno i BTS. Ipak, radi se o tome da je sad sve lakše organizovati, pa iako ova vest o duetu nije zvanična, bićemo iznenađeni ukoliko ona bude demantovana.

Arianatori naravno nemaju razlog da tuguju, jer samo je pitanje vremena kad će i ona doći na red. Dobro je poznato da je ona u sjajnim odnosima sa momcima, rekli bismo čak i boljim nego što je to Justin! Doduše, BTS su i ranije hvalili Kanađanina, rekavši da im je on ujedno i jedan od najvećih muzičkih uticaja!

Pročitajte još  Koliko su visoke vaše omiljene zvezde?

Sad ostaje da budemo strpljivi, jer kad se pokrene ovakva priča, jasno je da će neko morati ili da je brzo demantuje, ili da je u skorije vreme potvrdi! Predstoje nam uzbudljivi dani u kojima očekujemo dobre vesti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter/BTS

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ari će sačekati: BTS izabrali Justina Biebera za duet!

  1. Ako prave duet jedva cekam da cujem pesmu,da li bi ste mogli famozo da napisete nesto o Bts comebacku Butter ne razumem bas najbolje engleski a i zanima me vise detalja hvala svakako ako mi odgovirite😁😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.