Ignorisanje: Justin Bieber i Selena Gomez odlučili da prekinu svaki kontakt!

Justin Bieber i Selena Gomez su pre nekog vremena ponovo odlučili da raskinu, ali su ipak održavali kontakt, nadajući se da će makar biti prijatelji dok se ne ukaže šanse da pokušaju da obnove vezu. Međutim, stvari su sad totalno zahladnele.

kako prenosi pouzdani časopis People, situacija je kao u Selinoj pesmi “We Don’t Talk Anymore”, koja govori o nekadašnjem paru koji više nije u stanju ni da razmeni par reči. Kako se navodi, Justinu to nimalo ne smeta. “Nema nikakav kontakt sa njom i to mu uopšte ne smeta”, navodi se. Isto tako, People dodaje da je Jus preokupiran sa Hailey Baldwin u čijem društvu očigledno uživa!

Što se tiče Sel, isti medij navodi da i ona mnogo ne haje. “Ona ga pošutje ali je srećnija kad je sama. Retko priča o njemu, a iako je moguće da se jednog dana pomire, ali sad više nisu u kontaktu”, dodaje isti izvor. Da podsetimo, Entertainment Tonight je u aprilu pisao da su Sel i Jus raskinuli ali da su još uvek bliski. To međutim više nije slučaj.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Tein blog: Šta mi se desilo kad sam namerno vređala Selenu Gomez!

2 thoughts on “Ignorisanje: Justin Bieber i Selena Gomez odlučili da prekinu svaki kontakt!

  1. To mi je malo tužno i bezveze, ako već ne mogu biti u vezi volila bih da budu bar prijatelji.
    Ali ako su ovako odlučili i tako su sretniji, poštujem njihovu odluku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.