Osvojite karte i plakate za “BTS World Tour Love Yourself in Seoul” bioskopski koncertni spektakl!

Osvojite karte i plakate za "BTS World Tour Love Yourself in Seoul" bioskopski koncertni spektakl!

Kao što BTS Army odavno zna, sledeće subote će se u čitavom svetu, pa i kod nas održati projekcija koncerta “BTS World Tour Love Yourself in Seoul”, što će biti do sad najveći događaj ove vrste u našim krajevima. Zahvaljujući našoj saradnji sa bioskopom Cineplexx Promenada, spremili smo vam neke zaista lepe nagrade!

Pod tim podrazumevamo 2×2 karte za projekciju u Novom Sadu, i to za novopridodati termin, subotu, 26. april u 17.15h. Ukoliko niste iz Novog Sada i okoline, imamo dobru vest, jer osim karata delimo i originalne plakate za film velikog plakata – iste onakve kakve i viđate i bioskopima. Vodite računa da morate imati adresu na teritoriji Srbije da biste učestvovali!

Ukoliko želite karte za film ili jedan od dva plakata, dovoljno je da se javite u komentar na Instagram objavi koju vidite ispod, i samo napišite da li se takmičite za dve karte ili za poster. Mi ćemo dobitnike karata i postera izvući već u ponedeljak i dobitnicima ćemo se javiti u DM na Instagramu kako bismo dobili njihove podatke!

View this post on Instagram

Zahvaljujući našoj saradnji sa bioskopom @cineplexxpromenada , spremili smo vam neke zaista lepe nagrade! Pod tim podrazumevamo 2×2 karte za projekciju u NOVOM SADU, i to za novopridodati termin, subotu, 26. januar u 17.15h. Ukoliko niste iz Novog Sada i okoline, imamo dobru vest, jer osim karata delimo i originalne plakate za film velikog plakata – iste onakve kakve i viđate i bioskopima. Vodite računa da morate imati adresu na teritoriji Srbije da biste učestvovali! Ukoliko želite karte za film ili jedan od dva plakata, dovoljno je da se javite u komentar na ovoj objavi, i samo napišite da li se takmičite za dve karte ili za poster. Mi ćemo dobitnike karata i postera izvući već u ponedeljak i dobitnicima ćemo se javiti u DM na Instagramu kako bismo dobili njihove podatke! #bts #btsloveyourself

A post shared by Famoza (@famoza_net) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  BTS u petak objavljuje prvu pesmu na engleskom

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.