Kompanija BTS-a promenila ime i kupila menadžera Ari, Demi i Jusa!

Koliko BTS može postati moćan? BTS fenomen je nešto što je prodrmalo ceo svet, čak i Grammy nagrade, a najinteresantnija je činjenica da su potekli od malene kompanije, daleko manje od YG Entertainmenta grupe BLACKPINK, JYP grupe TWICE, SM grupe Red Velvet i drugih kompanija. Ipak, kada kompanija okupi dobitnu kombinaciju i pravu ekipu, očigledno je moguće vinuti se do zvezda, jer kompanija BigHit napravila je velike promene i neke velike novčane uloge, a tiču se zvezda koje vi takođe volite!

Naime, BigHit je počeo sa velikim biznis pokretima tako što je prvo promenio naziv u HYBE Entertainment, a zatim je iskeširao i milijardu dolara da kupi američku kompaniju Ithaca koju drži Scooter Braun! Ovim potezom, BTS-ova firma kupila je Arianu Grande, Justina Biebera i Demi Lovato, tri velike sile američkog i svetskog šou-biznisa, tako da je ovaj potez izuzetno mudar.

Ugovor podrazumeva da HYBE poseduje i Big Machine izdavačku kuću kojoj je nekad pripadala Taylor Swift, pa je Scooter kupio prava na sve što pripada Big Machineu, a Taylor usled toga oživljava svoje stare albume i radi najnovije verzije njih – novi “Fearless” izlazi već za pet dana, tako da ona nikako nije na gubitku!

Ovaj ugovor bi, po mišljenju šefa HYBE-a, trebalo da izmeni i poveže muzičku industriju na skroz drugačiji način, da podigne saradnju na viši nivo i ponudi beskrajne mogućnosti.

Pročitajte još  Ariana Grande obrisala pesimistični tvit: Bila sam gladna, pa sam pisala gluposti!

Zahvaljujući Scooterovom potezu, Ari i Jus zaradiće po 10 miliona dolara, a nije loše prošla ni Demi Lovato koja je stekla nešto manje od jednog miliona. Doduše, J Balvin prošao je bolje od nje, sa preko tri miliona dolara! HYBE insistira da je ovo odličan potez za spajanje nacija i kreiranje globalnog marketa, a nema sumnje da to BTS-u još više otvara vrata da bude u svim mogućim globalnim projektima, i zadrži status najveće muške grupe ikada sastavljene.

Autor: Famoza.net

Foto: Twitter/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.