Apsolutna dominacija: Shawn Mendes počistio Juno Awards, trijumfovao u pet kategorija!

Shawn Mendes trenutno je na sjajnoj turneji na kojoj promoviše svoj album „Shawn Mendes“ i turneja je već dobila sjajne kritike baš kao i album, a osim ovih uspeha pevač je dobio još jedan veliki vetar u leđa od dodele nagrada Juno iz Kanade koja mu je praktično dozvolila da bude najveći pobednik večeri jer je trijumfovao u skoro svakoj kategoriji u kojoj je imao šanse!

Već je poznato da je Shawn zapravo iz Kanade i da je tamo naročito cenjen i voljen, a to je pokazao i protekli vikend odnosno Juno Awards ceremonija, na kojoj je Shawn bio nominovan za čak šest nagrada! Pevač je uspeo da od tih šest dobije čak pet nagrada što uopšte nije uobičajeno da neko dobije tokom jedne večeri, plus je dobio sve najznačajnije kategorije – „In My Blood“ nagrađen je kao singl godine, a album „Shawn Mendes“ dobio je priznanje za najbolji album i najbolji pop album.

Shawn je dobio i nagrade za autora godine i umetnika godine, a Avril Lavigne, Post Malone i Michael Buble su još neke zvezde koje su uspele da trijumfuju! „Vau, hvala puno, Juno Awards! Šaljem svima u Kanadi svu svoju ljubav“ napisao je Shawn na Twitteru da se zahvali.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BBC 1 Teen Awards: Shawn Mendes pobedio Ari, Biebsa i Sel, 1D izgubio od The Vamps!

3 thoughts on “Apsolutna dominacija: Shawn Mendes počistio Juno Awards, trijumfovao u pet kategorija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.