Famoza music chart #168 – Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

Ariana Grande nastavlja totalnu dominaciju na našoj listi, ali ove nedelje prvi put na vrhu je njen hit “7 Rings”, što je retka prilika da su iste pesme na prvom mestu američke i Famoza top liste. Ari naravno drži i poziciju broj dva, a ostatak liste je ostao manje-više isti, tako da je očigledno vreme da makar naradne nedelje ponovo malo promenimo sistem glasanja.

Ove nedelje imamo dva noviteta, a u pitanju su megahit The Jonas Brothers “Sucker” kao i novi singl Louisa Tomlinsona koji se pojavio u znak sećanja na njegovu mamu, ali neposredno pre nego što je njegova mlađa sestra Felicite tragično preminula. Ono što je novo jeste i Famoza Topsify lista koju radimo u kompaniji sa Mascom, pa tako na Deezeru možete preslušavati aktuelne hitove po našem izboru!

Glasanje traje do srede, 27. marta u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za pet pesama koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

21 thoughts on “Famoza music chart #168 – Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

 1. Mislim da je glupo da se glasa svaki dan jer se onda gleda koji fandom je najaktivniji, a ne najveci.🎵 Takođe mislim da bi trebalo da se glasa za koliko pesama hocemo jer ima malo vise od 5 fantasticnih pesama.🔊 Inace glasala sam za 7 Rings, BUWYGIB, Taki Taki, Think About Us i Women Like Me. 🏆

  1. Kad se glasa samo jednom u nedelju dana, onda velika većina glasova dođe prvog dana i to je to. Mislimo da nije velika obaveza glasati jednom dnevno.

 2. Predlog za sledecu listu Happy-eMMa i Piece of my heart-Johnny Orlando 😊

 3. Za narednu listu predlažem: 1. Nevena Božović – Prazni snovi
  2. Sam Smith, Normani Kordei- Dancing With a Stranger

 4. Za narednu listu predlažem: 1. Nevena Božović – Prazni snovi
  2. Dancing With a stranger (Sam Smith i Normani Kordei)
  .
  .

 5. Iako je Tini Stoessel starija 🌟 priznajeM ARIJANA I 7 RINGS SU VRH I PREEEDOBRO JEE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.