Tein nebelieberski blog: Pet mojih omiljenih filmova!

Ovo je moj novi blog, verovatno ste navikli da pišem blogove samo o Justinu, sada ide nešto malo drugačije… Tema mog novog bloga je top 5 najboljih filmova, naravno po mom mišljenju ☺

5. Na petom mestu je film “Never Say Never” koji je po mom mišljenju, mnogo dobar, tu se radi o početku Justinove karijere, ukoliko niste pogledali predlažem vam da to odmah uradite!

4. Ne četvrtom mestu je film “Egzorcizam Emili Rouz”. Inače ja sam ljubitelj horor filmova, to mi je najdraži žanr filmova. Ovo je istinita priča gde neku devojku opsedaju đavoli, iskreno film je mnogo dobar ali ukoliko se plašite ne bih vam preporučila.

3. Na trećem mestu je film “Danteov vrh”, film nije horor više je akcioni ali ima nekih jezivih delova, u svakom slučaju tu se radi o vulkanu za koji nije predviđeno da će da eruptirati i jedna žena i jedan muškarac spašavu ceo grad, možete na youtubeu pogledati trailer.

2. Na drugom mestu je film “Poslednja ekskurzija”, ovo je isto horor i ima nekoliko delova, tu se radi o tome kako određeni ljudi predviđaju nesreće i oni sa još nekoliko prijatelja izbegnu te nesreće ali posle ih nešto juri i ubija ali koliko god puta sam pogledala sve delove mogu opet jer su filmovi stvarno dobri! Ben Winston

1. I napokon prvi film je definitivno “Justin Bieber’s Believe”, film sam gledala 1726181 puta, i svaki put se rasplačem stvarno film je mnogo emotivan i istinit, jedina rečenica koju ću zauvek da pamtim iz tog filma jeste kada je Justin rekao: “Hvala vam što verujete u mene, jer ja verujem u vas” I film je stvarno jedan od najboljih, ukoliko ga niste pogledali predlazem vam da ga odmah pogledate ?

Nadam se da vam se svideo blog, ovo je nešto malo drugačije od onoga što inače pišem ?

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje nagrađujemo jednom knjigom iz izdavačke kuće Vulkan!

Danas 11. marta na famoza.net možete osvojiti jedan “Four” CD One Directiona. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za One Direction između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “One Direction CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija album! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Ovu nagradu možemo da šaljemo samo na adresu u Srbiji!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tein nebelieberski blog: Pet mojih omiljenih filmova!

  1. Rekla si da ovaj blog nema apsolutno nikakve veze s Justinom , a njegov film je na 1 mestu.
    Nisam gledala ni jedan film sa liste osim Poslednja ekskurzija 🙂

    1. Pa kada sam to rekla, mislila sam da ne pisem samo o Justinu, inace predlazem ti da pogledas ove filmove 🙂

  2. Super post! I ja obozavam horore. 🙂 Ovo je opet belieberski blog, jer imaju filmovi o Jusu. 😀

    1. Pa na neki nacin i jeste, ali za razliku od drugih blogova gde pisem samo o Justinu ovo je drugacije… 😀 Inace hvala, drago mi je da ti se svidja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.