Lenin blog: Moji omiljeni praznični filmovi!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Views:
289

Jedna od stvari zbog koje volim što je počeo praznični mesec jeste mnoštvo božićnih i novogodišnjih filmova u kojima svako uživa. Ako ste raspoloženi za ovakve filmove ili ste kao i ja, i u decembru imate filmski maraton, ovo su praznični filmovi koji su neprevaziđeni.

1. SAM U KUĆI
Jedan od mojih omiljenih, “Sam u kući” je klasik i, uprkos nasilju u filmu, sva deca vole da ga gledaju. Definitivno propuštate nešto ako ovaj film ne gledate svake godine.

2. SAM U KUĆI 2: IZGUBLJEN U NJUJORKU
Još jedan favorit. Možda je kliše, ali moj decembar jednostavno ne može da prođe, a da ne odgledam sve delove ovog filma. Gledajući ovaj deo, zaljubila sam se u Njujork i njegove čari. Ko ga nije odgledao, a verovatno je taj broj mali, predlažem da to odmah učini.

3. ELF
“Elf” je brzo postao moderni božićni klasik. Komičan je i jedan od filmova koji se nalazi na mojoj listi filmova koje gledam svake godine.

4. LOVE ACTUALLY
Prelepa ljubavna priča, film koji ne želite da propustite. Humorističan, romantičan, sve ono što želite u ovo doba godine.

5. CHRISTMAS FESTIVAL OF ICE
Ovaj film sam odgledala prvi put pre par dana. Hallmarkov novi božićni film i jedini koji sam uspela da pronađe, ali ću se potruditi da pronađem i ostale, jer mi se čini da su jako dobri. Ovo je takođe ljubavna priča, u kojoj se par spaja tokom ledenog festivala na kom su partneri u pravljenju skulptura od leda.

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Leena i pišite joj na lena.ergelas@famoza.net .

7 thoughts on “Lenin blog: Moji omiljeni praznični filmovi!

 1. Sam u kuci sam sve djelove odgledala ,ali iskrena da budem meni se samo dopada prvi i drugi dio gdje je kako da kazem pravi Kevin jer on je najvise doprinjeo tom filmu.

 2. CHRISTMAS FESTIVAL OF ICE – za taj film nikad čula, ali sliči mi na jedan film koji sam gledala, ali u ovom trenu se ja ne mogu sjetiti kak se film zove….
  ali ja bih dodala još i Čudo u ulici 34

  sam u kući 1 i 2 – ta dva su mi jjedina super od njih 5… ajde može proći i 4…
  Zapravo ljubav – naravno da sam ga gledala.. ljubljeni Hugh grant,,
  A i Vilenjaka isto sam gledala i okej je film…

 3. Svake godine gledam ove filmove jer su sjajni, volim i Sam u kući 3, 4, 5, ali su mi omiljeni 1 i 2.

 4. Iskreno mislim da si mogla malo lepse objasniti radnju filma.Otprilike naprimer za ELF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.