Holly 5SOSVA (YouTube kanal)

ss

Ćao Famoza! Najbolji ste i redovno vas čitam. Imam YouTube kanal koji sam pokrenula prije dva mjeseca i nemam baš puno pratilaca. Svake sedmice objavljujem jedan ili dva videa. Snimam sve o modi, DIY, sminci, Haul…..Voljela bih kada bi ga posjetili i ako vas se svidi da se preplatite na kanal.

YouTube kanal: Holly 5SOSVA

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.