Fandom napušta Harryja Stylesa zbog očajne nove frizure!

Harry Styles totalno je promenio imidž, a njegova nova frizura toliko se ne dopada fandomu da su mnogi odlučili da više ne žele da gube vreme na njega. Harry je nakon šišanja počeo jako da liči na Louisa Tomlinsona, a iako su izuzetno negativne reakcije preterane, zaista se nikome ne dopada ovo što je on uradio.

Harryjeva nova frizura uslikana je slučajno u Italiji, nakon što su ga za vikend tamo spazili fanovi, a čak i mediji njegov novi stil opisuju kao “klošarski”, odnosno kao da je u pitanju neka osoba iz romana Charlesa Dickensa koja nema novca da vodi računa o svom izgledu.

Da li je frizura deo novog projekta ili je Harry zaista želeo ovakvu promenu? Šta god da je razlog, verovatno ćete se složiti da napuštanje svog idola jer promenio frizuru baš i ne deluje naročito pametno.

Pročitajte još  Liam Payne pričao o BRIT Awardsu, sprema posebno mesto za svoje nagrade!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Fandom napušta Harryja Stylesa zbog očajne nove frizure!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.