Ellie Goulding: Ljudi, da li vas ja smaram?

ellie-goulding-at-2015-american-music-awards-in-los-angeles-11-22-2015_1

Muzička karijera Ellie Goulding sad je na vrhuncu ali pevačica se pita da li su se mediji smorili od nje pošto se uopšte ne trudi da živi divlje!

“Muzički kritičari misle da sam smor jer sam opsednuta fitnesom. Oni misle da je to potpuno u suprotnosti sa rokenrol stilom života”, priča ona za časopis Women’s Health. “Ipak, ja sam i dalje pomalo luda! Nema šanse da bih napisala sve ove pesma da nije tako.” Ellie kaže da joj nekad teško padaju ružni komentari na njen račun ali ističe i da je to sasvim normalna stvar. “Svako ko je slavan verovatno je i hteo da bude slavan. To se ne dešava slučajno. Kad saznate da sve nije tako lako kao što izgleda, to je kao da vam svemir poručuje, ‘Želela si to očajnički i evo ti sad. Nije baš kako si zamišljala, zar ne?”

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Počinje glasanje: Biramo najveći hit 2015. godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.