Simpatično ili jezivo? Hailey peva kako bi da ljubi Justina! (video)

Justin Bieber i Hailey Baldwin ove nedelje nisu zajedno, ali manekenka i na distanci koristi priliku da čitavom svetu pokaže koliko voli svog muža, i to pevajući njegov stari novogodišnji hit, “Mistletoe”.

Tačnije, Hailey je otpevala deo gde on kaže, “Tvoje usne na mojim usnama, to je srećan, srećan Božić”, a ona je koristila filter usled kojeg se reči jedva razaznaju, jer deluje kao da ona peva pod dejstvom helijuma! Kako američki mediji poput Cosmopolitan navode, sve deluje pomalo “krindž”, jer još nije prošao ni praznik Dana zahvalnosti!

Po običaju, i ovakva objava deli javnost – dok jedni misle kako Hailey ne treba osuđivati jer je jako zaljubljena i ne želi to da krije od čitavog sveta, drugi i dalje veruju da ona na ovaj način i dalje pokazuje da je nesigurna u sebe i da stalno ima potrebu da svima dokazuje svoju ljubav prema Jusu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Hailey Baldwin

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Shawn Mendes otkrio nemačkim medijima da nije u vezi sa Hailey Baldwin, ona poludela!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Simpatično ili jezivo? Hailey peva kako bi da ljubi Justina! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.