Iznenađenje: Jason Derulo dobio ulogu u filmu sa Taylor Swift!

Taylor Swift možda nas još uvek nije posetila, ali barem možemo da se pohvalimo da je Srbiju i Hrvatsku posetio momak koji će joj uskoro postati kolega u filmu po čuvenom mjuziklu “Cats”!

Jason je u utorak objavio članak Hollywood Reporta u kome se najavljuje njegova uloga, a on sam je napisao, “Ovo je zvanično! Vaš momka je sad glumac.” Jason će dobiti ulogu zavodnika Rum Tum Tuggera, što znači da će dobiti dosta prostora pred kamerom. Sa druge strane, još uvek ne znamo tačno koja će biti uloga Taylor, ali vrlo je izvesno da će se oni družiti na snimanju!

“Cats” je kao pozorišni mjuzikl svoju premijeru imao 1981. godine i držao je rekord kao najpopularnija predstava ovog tipa. Sem Taylor i Jasona u filmu je i mnogo drugih zvezda, od Jennifer Hudson preko Idrisa Elba, Rebel Wilson ili Jamesa Cordena!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jason Derulo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Blog naše Valentine: Zavirite u specijalno izdanje albuma Taylor Swift, časopis „Reputation“ Vol. 2!

2 thoughts on “Iznenađenje: Jason Derulo dobio ulogu u filmu sa Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.