Karol Sevilla napokon o ljubavnom životu: Veza sa nekim traži vreme, a ja to trenutno nemam!

Karol Sevilla sada mora da radi jako mnogo da bi se njena ogromna slava održala – to će imati uticaj na njeno slobodno vreme, koje praktično neće imati narednih meseci.

Ipak, Karol je očigledno spremna toliko da radi, sudeći po odgovoru koji je dala u intervjuu kada je upitana da li u njenom životu ima mesta za ljubav! „Ne, trenutno ne. Super mi je ovako, prolazim kroz period kada moram ovo da učinim za sebe, i zato nisam za vezu trenutno. Veza sa nekim zahteva da budeš tu, da imaš vremena. A činjenica je da ja vremena trenutno nemam“ odgovorila je Karol kroz smeh.

Javnost takođe jako zanima i šta je Karolin naredni plan – Argentina, Meksiko, ili možda Holivud? „Volim Argentinu. Vratila sam se u Meksiko na par dana, ali tamo je ipak moj muzički producent, tu je i moj YouTube kanal. Meksiko je moj dom, ali ja moram da nastavim dalje. A Holivud je i dalje moj veliki san, a smatram da treba sanjati velike snove. Korak po korak, život će mi sam pokazati da li ću dobiti Holivud ili nešto drugo“ oktriva Karol.

Pročitajte još  Karol Sevilla priznala da je imala depresiju: Izgubila sam svoj identitet!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.