Karol Sevilla: Godišnji odmor je nešto što najviše mrzim!

Nakon napornog rada svi jedva čekaju da odu na godišnji odmor kako bi se pripremili za nastavak očekivanog posla, ali ne i Karol Sevilla koja kaže da najviše mrzi odmor koji loše utiče na nju i njen rad!

Pevačica ističe da najviše što mrzi jeste pojam godišnji odmor, zato što je ona luda za poslom i ni za šta na svetu ga ne bi menjala. “Sve vreme moj um stvara nešto novo, pišem scenario za svoj kanal i ako odem na odmor, moj mozak će prestati da radi i onda ne osećam sebe,” otkriva Karol. Ona dodaje da joj je životna želja da poseti Japan i Koreju, jer bi volela tamo da počne da snima materijal za svoj kanal na jutjubu i dodaje da smatra da će se to i ostvariti.

Karol otkriva da pored materijala koji priprema za svoj kanal, sprema i novu pesmu koju će objaviti na njemu, međutim napominje da će taj projekat morati malo da sačeka. “Dolazi intenzivni deo “Soy Luna Live” turneje i trenutno moram da se fokusiram na to, jer većina koncerta zavisi od mene, imam veliku odgovornost,” dodaje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Sjajno: Karol Sevilla je objavila srpski prevod za svoj veliki hit!

4 thoughts on “Karol Sevilla: Godišnji odmor je nešto što najviše mrzim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.