Karol Sevilla potvrđuje: Spremam solo materijal, 2019. idem na svetsku turneju!

Karol Sevilla je veoma ambiciozna! Iako još nije završila ni “Soy Luna” turneju, mlada pevačica i glumica uveliko planira solo karijeru i nastupe širom Evrope već tokom 2019. godine.

Kako Karol kaže, ona već ima spremljeno dosta pesama, a sve će ih snimati u Argentini. Takođe, ona još uvek ne planira album, ali će singlove redovno objavljivati na svom YouTube kanalu. Zato nije teško pretpostaviti da će njena turneja biti kombinacija solo singlova ali i muzike iz “Soy Lune”.

Karol ističe da joj je teško što se “Soy Luna” završava, jer tome duguje svoj slavu. “Boli me da okončam nešto što je toliko važno i što mi je promenilo život na mnoge načine, ali sam isto tako i ponosna. Znam da smo ostavili jak trag kod publike i da oni neće lako zaboraviti ni seriju a ni mog lika”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ruggero i Karol otkrivaju svoje omiljene pesme iz "Soy Lune" i poručuju: Zvezde mogu da budu samo skromne osobe!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Karol Sevilla potvrđuje: Spremam solo materijal, 2019. idem na svetsku turneju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.