U “Reputation” stilu: Taylor dizajnirala kameru za kompaniju Fujifilm!

Fujifilm je poznata japanska kompanija za proizvodnju kamera i često ima običaj da sarađuje sa poznatim ličnostima iz drugih industrija, a nakon saradnje sa dizajnerom Michael Korsom, sada je došlo na red i jedno od največih imena muzičke industrije, Taylor Swift!

Kamera je dizajnirana lično od strane Taylor i nemoguće je ne prepoznati motive njene aktuelne “Reputation” ere svuda po kameri. SQ6 model sadrži najjednostavnije funkcije, bez digitalnih mogućnosti, jer je pevačica insistirala da ceo projekat bude u retro stilu.

Kamera crne boje sadrži omot albuma “Reputation” u zlatnim motivima i njen autograf sa strane. Sve dolazi u lepoj kutiji sa Taylorinim likom i autografom do 20. oktobra u prodavnice i može se nabaviti za 180 dolara.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Dečak kome je Taylor Swift donirala novac za lečenje juče izgubio bitku sa kancerom
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “U “Reputation” stilu: Taylor dizajnirala kameru za kompaniju Fujifilm!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.