Cardi B ne priznaje krivicu: Ponovo bih gađala Nicki cipelom!

Sramotni sukob Nicki Minaj i Cardbi B na zabavi magazina Harper’s Bazaar obeležio je prethodni vikend, a stvari se od tad nisu smirile. Dok Nicki tvrdi da sa njenom rivalkom nešto nije u redu i da je ona napada bez razloga, Cardi B insistira na tome da Nicki krije pravu istinu.

“Cardi kaže da Nicki iz čista mira voli da provocira ljude i da je ona samo branila čast svoje ćerke i porodice koju je Nicki vređala. Bila je toliko besna da bi je sad ponovo gađala cipelom”, priča jedan izvor za TMZ. “Ništa ona ne bi promenila. Samo je branila čast svoje ćerke.”

Nicki međutim insistira da je baš briga i za Cardi i za njenu bebu i da nikad nije komentarisala takve stvari. Ipak, onda zaista ostaje pitanje šta je Cardi nateralo da tako reaguje, jer teško da je ona to uradila iz čista mira.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cardi B

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nicki Minaj otkazala nastup, ubeđena da je organizator vređao, a hvalio Cardi B!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Cardi B ne priznaje krivicu: Ponovo bih gađala Nicki cipelom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.