Nicki Minaj otkazala nastup, ubeđena da je organizator vređao, a hvalio Cardi B!

Nicki Minaj i Cardi B i dalje vode ratove, a starija od dve pevačica sad je odlučila da odustane od nastupa na događaju koji organizuje BET televizija. Po njenom mišljenju, ova medijska kuća ne samo da je nahvalila Cardi B, već je ponizila nju obraćanjem na dodeli Grammy nagrada.

Naime, Cardi B dobila je nagradu za najbolji rep album a predstavnik BET oglasio se na Twitteru detinjastim komentarom, “Cardi B je prva ženska reperka koja je dobila priznanje za najbolji album. U međuvremenu, Nicki Minaj se bavi glupostima”. Čim je videla to, Nicki je odmah objavila da odustaje od šoua i da tu odluku neće promeniti.

Nicki i Cardi B svađi su već preko godinu dana a sve je kulminiralo napadom Cardi na svoju rivalku u septembru kad ju je gađala cipelom. U međuvremenu, njih dvoje su sklopili primirje, ali novi događaji samo dolivaju ulje na vatru.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Pogledajte novi spot Jasona Derula sa Davidom Guettom i Nicki Minaj!

3 thoughts on “Nicki Minaj otkazala nastup, ubeđena da je organizator vređao, a hvalio Cardi B!

  1. Ne samo ona. Svi iz young money industry neće više nastupati. Uključujući lil Wayne,tyga…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.