Veseli ritmovi: Aitana, Ana Guerra, Tini Stoessel i Greeicy predstavalju “Lo Malo” (remix)!

Već smo pisali da je Martina pripremila nešto sa Aitanom i Anom Guerrom dok je bila u poseti Španiji nakon završetka snimanja filma “The Diary” u glavnom gradu Češke, Pragu, a sada znamo da je reč o remiksu pesme “Lo Malo”!

Španska pevačica Aitana je u duetu sa Anom predstavila originalnu pesmu i spot pre nešto više od četiri meseca i on beleži preko 63 miliona pregleda, dok su njih sada odlučile da udruže glasove sa Tini Stoessel i Greeicy kako bi snimile i remiks.

Na društvenim mrežama objavljen je kratak promotivni video u kom možemo videti svaku devojku kako u zasebnoj prostoriji peva svoj deo pesme. Sudeći po fotografijama i videima očekivali smo da danas bude objavljen i spot, međutim pošto on još uvek nije objavljen, moraćemo još malo da sačekamo da vidimo da li će ga uopšte i biti.

Pročitajte još  Tini Stoessel se družila sa fanovima kod hotela u Čileu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

8 thoughts on “Veseli ritmovi: Aitana, Ana Guerra, Tini Stoessel i Greeicy predstavalju “Lo Malo” (remix)!

  1. Pjesma je odličnaaa😍😍😍Iskreno nisam čula za ovu pjesmu do sada ali mi se mnogo sviđa😻Tinin glas kao i uvijek najljepši😉❤

  2. Spot se nekad čeka i cijeli dan, čak i tjedan-dva… 🙂 nakon obavljenje pjesme… 🙂
    Pjesma je odlična…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.