Tini završava snimanje svog filma, ali ostaje u Evropi!

Već je neka tradicija da Martina Stoessel leto provodi u Evropi gde je izuzetno voljena, a ista situacija ponavlja se i ove godine! Ona ne samo da je trenutno u Pragu zbog snimanja svog novog filma već i naredne planove vezuje za naš kontinent!

Kako poručuje njena mama, Tini će u Pragu biti sve do 14. jula, kad bi trebalo da završi snimanje filma “The Diary”, sa čuvenim Jackiem Chanom. Nakon toga, ona se vraća u Španiju a kako čujemo, planira da tamo poseti jedan festival u Barseloni!

Slike iz Praga stižu svakodnevno, a neki Tinisti čak dolaze iz drugih gradova i zemalja da bi je videli! Glavni grad Češke nije mali, ali fandomu očigledno nije previše teško da nanjuši svoju zvezdu koja im uvek rado izađe u susret!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel se družila sa fanovima kod hotela u Čileu!

9 thoughts on “Tini završava snimanje svog filma, ali ostaje u Evropi!

  1. Jedva čekam da vidim film! 💋
    Famozo, šta mislite da li će se kod nas nekada prikazivati taj film?

  2. Famozo, Instagram gori od novih Tininih i Pepeovih slika, više nema sumnje, zajedno su! I znamo da se vraća kod njega u Španiju, a i Pepeu je 17 jula rodjendan 😍

  3. Stvarno jedva čekam da film izađe, a jel će biti moguće da se kod nas prikazuje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.