Spremna da stavi prošlost iza sebe: Kesha se uskoro vraća na posao!

Kesha je hrabra žena, i iako je mogla da se povuče nakon problema sa Dr. Lukeom, odlučila je da nastavi hrabro!

Kesha je 2014. godine tužila Dr. Lukea za seksualno, verbalno, fizičko i emocionalno nasilje, i još od tada se mučila da objavi svoju muziku, jer je svaki put bila odbijana – čini nam se kao da je ovo bilo juče, ali Kesha nije ista osoba kao tada, sada je slobodna i spremna za nove izazove, tako da će pevačica u oktobru ponovo na turneju, i to po Australiji!

Keshin prvi album nakon borbe sa Dr. Lukeom bio je prošlogodišnji album „Rainbow“ koji je stvorio hit baladu „Praying“ koja se gromoglasno čula i sa poslednje Grammy ceremonije. „Taj momenat je bio tako snažan. Tako snažno koliko sam se borila prethodnih godina, i onda je došlo mesec dana do tog nastupa, i bila sam tako emotivna. A u tom momentu tek – molila sam se da nikad ne prođe“ ispričala je ona o tom nastupu, poručujući: „Budite svoji, bez izvinjavanja! Uvek.“

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kesha

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Billie Eilish, Kesha… Ovo su najveći modni promašaji na American Music Awardsu!

One thought on “Spremna da stavi prošlost iza sebe: Kesha se uskoro vraća na posao!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.