Najslađi mladi par, Dove Cameron i Thomas Doherty, zajedno snimaju film!

Dove Cameron i Thomas Doherty toliko često imaju izlive ljubavi na društvenim mrežama i van njih, da nas nije iznenadilo da ovaj par romansu pokaže i na filmskom platnu!

Naime, Dove i Thomas sada snimaju film „Two Wolves“ koji će režirati Andy Fickman, što je i on sam potvrdio objavivši na Instagramu fotku Dove i Thomasa dok snimaju jednu scenu! „Snimati sa brilijantnim mladim glumcima na lokaciji koju volite, na projektu koji volite… To je savršenstvo za jednog režisera. Dove Cameron i Thomas Doherty su više od savršenstva!“ napisao je Andy!

Lokacija fotke govori da je ekipa u Engleskoj, što znači da je par trenutno tamo sa ekipom filma! Iza njih se vidi prelepa zelena poljana, ali nažalost, ne znamo nikakve druge detalje vezane za film – moraćemo da sačekamo za još detalja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Dove Cameron: Sažaljevam vršnjake koji su me maltretirali u školi!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

3 thoughts on “Najslađi mladi par, Dove Cameron i Thomas Doherty, zajedno snimaju film!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.