Najslađi mladi par, Dove Cameron i Thomas Doherty, zajedno snimaju film!

Dove Cameron i Thomas Doherty toliko često imaju izlive ljubavi na društvenim mrežama i van njih, da nas nije iznenadilo da ovaj par romansu pokaže i na filmskom platnu!

Naime, Dove i Thomas sada snimaju film „Two Wolves“ koji će režirati Andy Fickman, što je i on sam potvrdio objavivši na Instagramu fotku Dove i Thomasa dok snimaju jednu scenu! „Snimati sa brilijantnim mladim glumcima na lokaciji koju volite, na projektu koji volite… To je savršenstvo za jednog režisera. Dove Cameron i Thomas Doherty su više od savršenstva!“ napisao je Andy!

Lokacija fotke govori da je ekipa u Engleskoj, što znači da je par trenutno tamo sa ekipom filma! Iza njih se vidi prelepa zelena poljana, ali nažalost, ne znamo nikakve druge detalje vezane za film – moraćemo da sačekamo za još detalja!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron: Muzika mi je na prvom mestu nakon "Descendants 3"!

3 thoughts on “Najslađi mladi par, Dove Cameron i Thomas Doherty, zajedno snimaju film!

  1. Jedva čekam! Da bar glume par u seriji jer u Descendants je malo glupo to što su neprijatelji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.