Justin Bieber: Zašto sam plakao na ulici

Justin Bieber nas je šokirao pre nekoliko dana kad je tokom vožnje biciklom sa Hailey Baldwin zastao i počeo da plače! O tome su krenule da kruže razne teorije, a Jus je bio raspoložen da sve razjasni paparacima protekle noći.

“Imate dobre dane, imate i loše dane. Nestvarno je ako nikad nemate loše dane”, objasnio je on kratko. Međutim, kako tvrdi pouzdani magazin People, pravi “krivac” za suze je u stvari Hailey Baldwin. Ipak, ne radi se o tome da je Jus nesrećan pored nje, već upravo suprotno! “On je toliko srećan da se rasplače. Nikad nije bio srećniji. Nekad se pita čime je zaslužio takvu sreću i to je delimičan razlog što je toliko emotivan.”

Isti izvor demantuje glasine da su njih dvoje već u braku, ali i dodaje da je brak neizbežan. “On je lud za Hailey, jer ga je ona oduvek podržavala i razumela. On traži način da joj pokaže koliko je zahvalan za sve”.

Pročitajte još  On se time ne hvali: Justin Bieber nastupio za Belieberke koje su ostale bez roditelja! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Justin Bieber: Zašto sam plakao na ulici

  1. Drago mi je ako je Jus srećan sa Hailey, nadam se da će to potrajati i kad budu u braku.
    Justinova sreća je jedina bitna, nadam se da ovo nije brak iz koristi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.