Iznenađenje godine: Marcus i Martinus 27. i 28. oktobra pevaju u Zagrebu i Beogradu!!!

Kako su ovo sjajni dani za MMere! Oni danas pre svega mogu da budu zahvalni do poda Jasonu Derulu koji je odlučio da ih povede na svoju evropsku turneju, pa će momci tako pevati u Zagrebačkoj i Beogradskoj areni 27. i 28. oktobra ove godine!

Ovo je zvanična informacija koju su MM objavili na svom Instagramu, a prvo je bilo rečeno da će oni sa njim ići samo na deo turneje. Na našu sreću, u tom delu turneje smo i mi! Za razliku od prošlog puta kad su MM prvo bili u Srbiji pa u Hrvatskoj, situacija je ovog puta obrnuta! Nastup u Hrvatskoj je prvi, 27. oktobra a 28. oktobra momci su u Beogradu!

Naravno, oni će biti predgrupa Jasonu ali treba očekivati da dobiju mnogo prostora, tako da će fandom čuti sve hitove i nadamo se, i nešto od novih pesama! Naravno, Famoza će učiniti sve da fandom dobije što više stvari od ovog dolaska i nove prilike da vide svoje idole! Uskoro još informacija, a mi predlažemo da razmislite o kupovini karata za koncerte Jasona na eventim.hr i eventim.rs – dobra vest je da ih još ima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Misle na vas: M&M predstavljaju spot za "Invited", ali i šalju video pozdrav za Famozu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

20 thoughts on “Iznenađenje godine: Marcus i Martinus 27. i 28. oktobra pevaju u Zagrebu i Beogradu!!!

  1. Srećna sam zbog njih jer će imati priliku da sa svojim idolom idu na turneju. 😌Biti će lijepo da ih vidimo po 2.put ove godine na Balkanu.

  2. Wow!Da li je moguce da je danas ovako sjajan dan!Jutros kada sam se probudila nisam ni mogla zamisliti da ce biti ovako sjajno!Prvo Marcus i Martinus pobjede 8-0,Martinus da go i sad ovo da se vracaju u Beograd i Zagreb!
    ❤❤❤❤❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.